امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

مبانی نظری پیشینه تحقیق چرم و چرم سازی و محصولات چرمی

مبانی نظری پیشینه تحقیق چرم و چرم سازی و محصولات چرمی دسته: علوم انسانی
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 102 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 96

مبانی نظری پیشینه تحقیق چرم و چرم سازی و محصولات چرمی

قیمت فایل فقط 32,500 تومان

خرید

توضیحات :

مبانی نظری پیشینه تحقیق چرم و چرم سازی و محصولات چرمی در 96 صفحه در قالب Word قابل ویرایش.

فهرست مطالب :
فصل دوم ادبیات تحقیق 13
تاریخچه استفاده از پوست، چرم و چرمسازی: 14
تكنولوژی (فن آوری) در صنعت چرم 21
مراحل ساخت چرم 28
عوامل مؤثر بر كیفیت پوست و چرم 30
الف- پوست: 30
ب- چرم: 33
انواع چرم و موارد استفاده از آن: 35
انواع محصولات چرمی: 37
بخش دوم مباحثی در باب صادرات و ابعاد مدیریتی آن 39
تجارت بین الملل و كشورهای روبه توسعه 40
جایگاه صادرات غیر نفتی در اقتصاد كشور 42
آثار جانبی افزایش ظرفیت های تولیدی 42
نقش صادرات غیر نفتی در ایجاد اشتغال 43
تعریف استراتژی 45
نقش و جایگاه صادرات غیر نفتی در استراتژی های توسعه اقتصادی 45
الف- استراتژی جایگزینی واردات 45
ب- استراتژی توسعه صادرات: 47
انواع استراتژی های رقابتی عام 48
رهبری در هزینه 50
تمایز محصول 51
تمركز (محدودنگری) 53
میانه روی 55
تعریف بازاریابی: 57
استراتژی های عمده تقسیم بندی بازار 58
1- استراتژی بازاریابی یكسان 59
2- استراتژی بازاریابی تفكیكی 59
3- استراتژی بازاریابی تمركزی 60
ارزشیابی و انتخاب استراتژی تقسیم بندی بازار 61
تقسیم بندی بازار های بین المللی 63
استراتژی توسعه آمیخته بازاریابی 65
آمیخته محصول 66
اهمیت قیمت در آمیخته بازاریابی 68
آمیخته تشویق و ترفیع 70
اجزای تشویق و ترفیع 71
توزیع فیزیكی در آمیخته بازاریابی 72
تصمیمات عمده در بازاریابی بین المللی 73
1- ارزیابی اوضاع و احوال و محیط بازاریابی بین الملل 74
2- تصمیم به فعالیت در سطح بین‌الملل (Deciding wether to go abroad) 83
3- تصمیم در مورد انتخاب بازارها در سطح بین‌الملل (Deciding Which market to enter) 85
4- تصمیم در مورد چگونگی وارد شدن به بازار بین‌المللی (Diciding how to enter the market) 87
5- تصمیم در مورد برنامه های بازاریابی بین‌الملل (Deciding on the markting program) 96
6- تصمیم در مورد نوع سازمان بازاریابی بین‌الملل (Diciding on the marketing organizition) 103

بخشی از متن :
تاریخچه استفاده از پوست، چرم و چرمسازی:
انسانهای نخستین به منظور بقاء نسل، اجباراً دست به شكار حیوانات می‌زدند. پوست نیز جایگاه ویژه ای داشته است. چراكه این فرآورده دامی‌بهترین وسیله پوشش انسانها برای جلوگیری از خطرات گوناگون بوده است. این نوع استفاده از پوست را می‌توان منصوب به عصر یخبندان (پانصد هزار سال قبل) دانست . در ابتدا بشراولیه از استخوان و سنگهای تیز به منظور از بین بردن گوشتهای اضافی و ضایعات پوست استفاده می‌كرد. ولی بزودی به فساد پذیری سریع این نوع پوستها در مقابل انواع میكروبها و باكتری ها پی برد. بعدها مبادرت به خشك كردن پوست در برابر آفتاب یا آتش كرد. كه بازهم پوستی شكننده و غیر قابل استفاده بدست می‌آورد. تا اینكه سرانجام متوجه فوائد عصاره های گیاهی برای جلوگیری از فساد پوست گردید.
مصریان قدیم از حدود 2500 سال قبل از میلاد، از تركیبات معدنی آرد شده مانند املاح آلومینیوم و دانه های مازو برای ساخت چرم استفاده می‌كردند. یونانیان و رومیها، از پوست و برگ درختان كاج و صنوبر استفاده می‌كردند . با توجه به این نكته بسیار مهم كه صنعت چرمسازی در طی زمانی بسیار طولانی به تكامل خود رسیده و تجربیات فراوانی را پشت سر گذارده است. از زمانهای قدیم پوست به عنوان یكی از صنایع دستی حاصل از مهارت بشر هم مورد استفاده و هم مورد توجه و ستایش بوده است.
مواد اولیه پوست برای افراد شكارچی آن زمین كه هنوز دوره كشاورزی را آغاز نكرده بودند و از نظر شرایط محیطی نیازمند به اسب بودند، به راحتی قابل تهیه بود. احتیاجات شدید آنها باعث گردید تا پوست را به گونه ای نرم نمایند كه علاوه بر خشكی، در مقابل فساد نیز پس از بارها خیس شدن از مقاومت كافی برخوردار باشد. اطلاعات باستانشناسان هنوز به درستی نتوانسته اند قدم های ابتدایی را كه انسان های اولیه در تبدیل پوست برداشته اند، بجز شواهدی مبنی بر دود دادن همراه با مالیدن روغن و مغز حیوان به داخل پوست و ساخت چرمهای بسیار خام را ارائه دهند. البته عملیات و كارهای مختلفی كه روی پوست به صورتهای مختلف انجام می‌گرفت و باعث اصلاح نرمی‌و كاربرد بهتر آن می‌گردید نیز می‌توانست از جنبه های تكمیلی محسوب شود. مردم غارنشین در رابطه با اعتقادات مذهبی خود برای حیوانات و پوست آنها و همچنین شكل نهایی محصول ساخته شده از پوست اهمیت خاصی قائل بودند.
قرنهای 12-10 میلادی را باید قرون تحولات چرم سازی دانست. زیرا در این دوره صنعت چرمسازی با توجه به پیشرفت تكنیك در كشورهای اروپائی (از جمله انگلستان) توانسته بود منابع تجاری بسیاری را به همراه داشته باشد، در قرون وسطی كه بتدریج دستجات صنعتی تشكیل می‌گردید، جامعه دباغان نیز بوجود آمد و انواع چرم برای مصارف گوناگون طبقه بندی گردید. از قرن هفدهم میلادی بعلت احتیاج شدید مردم به فرآورده های چرمی، این صنعت به شكل نو و پراهمیت و گسترده به مردم شناسانده شد و عملیات فراوانی برای تسریع كار در صنعت چرمسازی پدید آمد و مواد شیمیایی كوناگون و كامل تر، ماشین آلات پیچیده تر و از همه مهمتر افراد باتجربه و مطلع پا به عرصه این صنعت گذاردند و امروزه دانشگاهها با فارغ التحصیلان در رشته صنعت چرم در اقصی نقاط جهان در پیشبرد این صنعت فعالیت دارند و اطلاعات و گزارش های متنوع از طرف سازمانها و مؤسسات مختلف جهت ارائه آخرین اطلاعات تكنیكی، آماری و ... منتشر می‌شود كه خود بیانگر اهمیت و پیشرفت این صنعت در قرون اخیر می‌باشد.
در ایران نیز از دیرباز استفاده از انواع مختلف پوست و چرم مرسوم بوده و برای مصارف مختلف مورد استفاده قرار می‌گرفته است. در كشور ما نیز بتدریج روشهای ابتدائی برای تبدیل پوست به ماده ای كه مقاومت بیشتری را در برابر عوامل مختلف دارا باشد كشف و از این طریق ماده ای مقاومتر از پوست معمولی بدست آمد. از جمله روشهای ابتدایی در این مورد می‌توان دود دادن پوست، روغن مالیدن و استفاده از زاج و نظایر اینها را نام برد. پس از اینكه امكان تبدیل پوست به چرم حاصل گردید مورد استفاده آن نیز گسترش یافت و چرم علاوه بر مصارف قبلی نظیر پوشش بدن، زیرانداز، تهیه چادر، حمل و نقل آب و مایعات دیگری نظیر شیر و دو در مشكهایی كه از پوست حیوانات تهیه می‌شد، برای تهیه انواع كتیبه ها، پرچم، لوازم و البسه رزمی‌مورد استفاده قرار گرفت.

قیمت فایل فقط 32,500 تومان

خرید

برچسب ها : مبانی نظری پیشینه تحقیق چرم و چرم سازی و محصولات چرمی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر